UniQ coach & care is verhuisd!

3 april 2018

Nieuwe start!

In 2016 ben ik met UniQ coach & care gestart in Praktijkcentrum de 3 Linden in Bergen op Zoom. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en kan ik met trots zeggen dat UniQ coach en care per 1 april de beschikking heeft over een eigen praktijkruimte in Breda!

Het wordt een nieuwe start in Breda waar ik ontzettend veel zin in heb!

Waarvoor kun je terecht bij UniQ coach & care?

  • Persoonlijke coaching
  • Coaching bij stress gerelateerde klachten
  • Burn-out coaching
  • Bore out coaching

Kijk voor meer informatie op de pagina coachingstrajecten.

Werkwijze

Als persoonlijkheidscoach kijk ik vooral naar het persoonlijke verhaal achter jouw klachten. Ieder mens is uniek en gaat op zijn eigen manier met situaties om. Wanneer je hierin vast loopt is er geen kant en klare oplossing om weer in balans te komen, maar zal er onderzocht moeten worden welke aanpak bij jou past en je verder zal helpen.

Opbouw

We starten altijd met een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek. Wat ik erg belangrijk vind is dat het gevoel goed is, dat je vertrouwen hebt in mij als coach en in het coachingstraject dat we samen aan gaan. Dit is in mijn optiek een vereiste om tot een goed resultaat te komen. Wanneer het kennismakingsgesprek voldoet aan je wensen, dan maken we een vervolgafspraak om van start te gaan met het coachingstraject. Samen bepalen we je persoonlijke doel en begeleid ik je in je proces gedurende het coachingstraject. 

UniQ coach & care voor werkgevers

Ook voor werkgevers is het mogelijk om gebruik te maken van de diensten van UniQ coach & care! Wilt u uw werknemers de mogelijkheid bieden om een coachingstraject aan te gaan ter preventie van bijvoorbeeld een burn-out of voor het herstel hiervan, dan is dat uiteraard mogelijk. Neem hiervoor vrijblijvend contact op en dan kunnen we een voorstel op maat aanbieden.

Contactgegevens

UniQ coach & care
Minervum 7158a
4817 ZN Breda

Tel. 06-83388077
Email: jacqueline@uniqcoachencare.nl
Website: www.uniqcoachencare.nl

Je bent van harte welkom bij UniQ coach & care!

Terug naar overzicht