Jill

22 augustus 2016

Wat me sterk getroffen heeft in het contact met Jacqueline, is haar ontvankelijkheid. Wat het ook was dat ik wilde vertellen, waar ik mee worstelde, ze was er. Ze luisterde aandachtig en naar mijn inziens op verschillende niveaus. Na mijn verhaal, heeft ze me bevraagd op dieperliggende punten waarvan ik verrast was dat ze ze aangevoeld had. Jacqueline luistert ├ęcht.
Naast een zachte en diepe aanwezigheid en goede vragen, merkte ik ook Jacqueline haar holistische aanpak in het feit dat ze me eveneens terug bracht naar mijn lichaam. Ze maakte ruimte voor lichaamsbewustzijn. Jacqueline gaf me zowel mentaal, fysiek, emotioneel en geestelijk begrip en uitdagingen mee.
De combinatie van Jacqueline’s eigenheid, haar energetische studie en haar vorming tot persoonlijkheidscoach maken dat ze op verschillende lagen aanwezig is tijdens een consult. Ik merkte ook dat ze vanuit verschillende perspectieven een ingang kan zoeken om samen concreet zaken te formuleren in de vorm van een kernpunt waar het gesprek nu eigenlijk over ging of in de vorm van een opdracht om mee op weg te trekken.
Ze gaf aan dat een vervolggesprek zeker kon en dat ze ook trajecten aanbiedt. Haar prijskaartje is schappelijk en haar werk is deze vergoeding zeker waard. Ik ben zeer blij dat ik Jacqueline van UniQ coach & care uitkoos als coach. Ze is inderdaad uniek & caregiving.

Terug naar overzicht