Ontstressen aan de Oosterschelde

Ontstressen aan de Oosterschelde

Ben je toe aan ontspanning en zoek je een manier om even alle stress los te kunnen laten? Neem dan een moment voor jezelf en kom een paar dagen ontstressen aan de Oosterschelde.

Workshop ontstressen

Tijdens een driedaagse workshop ga je op zoek naar de oorzaak van jouw stress en leren we je hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Er zijn verschillende manieren om te ontstressen en ontspanning te vinden en je zult tijdens deze workshop zelf ervaren welke manier van ontspanning het beste past bij jou.

De workshop bestaat uit diverse activiteiten in groepsverband en individueel. De invulling is zowel actief, creatief als meditatief. Daarnaast wordt er met elke deelnemer tijd ingepland voor een gesprek met een coach die je tijdens deze dagen zal ondersteunen en begeleiden. Je krijgt hierbij handvatten die je direct toe kunt passen in je dagelijks leven.

Dit alles vindt plaats in Stavenisse aan de Oosterschelde waar je al meteen de rust zal ervaren.

Arrangement

Workshop inclusief 2 overnachtingen aan de Oosterschelde;

Wanneer: 9 september 17:30 uur tot 11 september 15:00 uur
Waar: Camping Stavenisse
Kosten: € 350,- p.p. *
Deelname: Minimaal 4 – maximaal 8 personen

* Je verblijft met meerdere personen in één van de comfort hutten van Camping Stavenisse, direct aan de Oosterschelde. De hut bestaat uit één- en tweepersoonskamers. Tegen een meerprijs van € 30,- kun je op voorhand een éénpersoonskamer reserveren (indien nog beschikbaar).

Trekkershut Camping StavenisseCamping StavenisseTrekkershut Camping Stavenisse

Iets voor jou?

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!
Geef je op via email: jacqueline@uniqcoachencare.nl of via het contactformulier.
Wil je meer informatie of heb je vragen, dan kun je je vraag mailen naar bovenstaand e-mailadres of bel ons: 06-83388077

Groeten van Jacqueline & Conny