Ervaringen

Richard

Jacqueline, heel erg bedankt. Ik heb er veel aan gehad.

Anoniem

Jacqueline, dank je wel voor de fijne gesprekken. Ik voel me echt een stuk beter!

Marijke

Jacqueline is een persoon die ontzettend goed luistert, op het moment van het gesprek voelde ik mezelf begrepen, het gaf rust.
De kern waar het om zou kunnen gaan haalt ze naar boven, inzicht en advies, met kleine stapjes.
Haar houding geeft dat er vertrouwen ontstaat, waardoor niets gek is wat je zegt.
Het feit dat zij mij heeft weten om te buigen naar wie ik nu ben, zegt zeker iets over mij , maar ook over haar als coach.
Ik kan haar zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoog kwalitatief en betrouwbare coach.

Jill

Wat me sterk getroffen heeft in het contact met Jacqueline, is haar ontvankelijkheid. Wat het ook was dat ik wilde vertellen, waar ik mee worstelde, ze was er. Ze luisterde aandachtig en naar mijn inziens op verschillende niveaus. Na mijn verhaal, heeft ze me bevraagd op dieperliggende punten waarvan ik verrast was dat ze ze aangevoeld had. Jacqueline luistert écht.
Naast een zachte en diepe aanwezigheid en goede vragen, merkte ik ook Jacqueline haar holistische aanpak in het feit dat ze me eveneens terug bracht naar mijn lichaam. Ze maakte ruimte voor lichaamsbewustzijn. Jacqueline gaf me zowel mentaal, fysiek, emotioneel en geestelijk begrip en uitdagingen mee.
De combinatie van Jacqueline’s eigenheid, haar energetische studie en haar vorming tot persoonlijkheidscoach maken dat ze op verschillende lagen aanwezig is tijdens een consult. Ik merkte ook dat ze vanuit verschillende perspectieven een ingang kan zoeken om samen concreet zaken te formuleren in de vorm van een kernpunt waar het gesprek nu eigenlijk over ging of in de vorm van een opdracht om mee op weg te trekken.
Ze gaf aan dat een vervolggesprek zeker kon en dat ze ook trajecten aanbiedt. Haar prijskaartje is schappelijk en haar werk is deze vergoeding zeker waard. Ik ben zeer blij dat ik Jacqueline van UniQ coach & care uitkoos als coach. Ze is inderdaad uniek & caregiving.

Helen

Jacqueline is al jaren een betrouwbare, loyale, respectvolle en warme collega met enorm oog voor teamgevoel en persoonlijke ontwikkeling. Zij stelt welbevinden van een ieder individu centraal en is in staat het positieve in ieder individu naar boven te halen en krachten te versterken.
Zij voelt als geen ander de disbalans in het leven aan en is in staat een team of individu te coachen en begeleiden zodat de kracht weer hervonden wordt om op een positieve manier verder te gaan.
Een dijk van een coach met het hart op de juiste plaats!

Joyce

Ik ervaar Jacqueline als een respectvol, betrokken persoon die veel warmte en rust uitstraalt. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Vertrouwelijke onderwerpen kan ik met haar delen en voel me gesteund door haar oordeelloze houding, heldere visie en reflecterend vermogen. Dit helpt me om zelf tot inzichten en oplossingen te komen. En niet onbelangrijk, om gemotiveerd te blijven om deze veranderingen in mijn dagelijks leven te integreren zodat ik meer rust ervaar, ook in uitdagende situaties!

Anoniem

Jacqueline is een erg prettige gesprekspartner. Als zelfstandig ondernemer ervaar ik regelmatig stressvolle situaties. Jacqueline biedt een luisterend oor maar oordeelt nooit. Ze voelt goed aan hoe ik de balans tussen zakelijk en privé gezond kan houden. We hebben inmiddels een vertrouwensband opgebouwd en ik kan haar met recht aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare coach!