Burn-out coach Breda

Ervaar jij stress? Heb je een burn-out of wil je dit juist heel graag voorkomen? Ben je op zoek naar iemand die je hierbij begeleid en je weer op weg helpt? Dan ben je bij UniQ coach & care in Breda aan het juiste adres!

Te veel stress is ongezond en kan je dagelijks functioneren negatief beïnvloeden. Wanneer je merkt dat het allemaal te veel wordt, dan is het verstandig om hier iets mee te doen. Voor veel mensen voelt het als falen wanneer je hiervoor hulp inschakelt, maar het getuigt juist van karakter als je besluit de stress aan te pakken en te kiezen voor je eigen geluk!

Coaching

UniQ coach & care is een praktijk gericht op preventie en behandeling van burn-out, bore out en andere stress gerelateerde klachten. Mijn doel is om je op een laagdrempelige manier nieuwe inzichten te geven en de motivatie terug te brengen, zodat je weer efficiënt kunt functioneren.

Tijdens een coachingstraject werken we o.a. aan de volgende punten:

  • Inzicht krijgen in jezelf of in bepaalde situaties
  • Een betere balans vinden tussen werk en privé
  • Meer (zelf)vertrouwen krijgen (en minder angsten)
  • Beter ordenen van gedachten en gevoelens
  • Leren aangeven van grenzen
  • Leren sterker in het leven te staan

Opbouw traject

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer het kennismakingsgesprek voldoet aan je wensen, dan maken we een vervolgafspraak om van start te gaan met het coachingstraject. Samen bepalen we je persoonlijke doel en ik begeleid je gedurende het coachingstraject.

Ik vind het belangrijk dat het gevoel goed is en dat je vertrouwen hebt in mij en het coachingstraject dat we samen aan gaan. Als coach kijk ik vooral naar het persoonlijke verhaal achter jouw klachten. Ieder mens is uniek en gaat op zijn eigen manier met situaties om. We zullen dan ook samen kijken welke coachingsvorm het beste bij jou past om tot een goed resultaat te komen.

Meer weten over UniQ coach & care?

Wil je meer weten of heb je vragen? Kijk dan eens op mijn website of stuur me een e-mail. Uiteraard mag je ook altijd even bellen!

UniQ coach & care
Minervum 7158A
4817 ZN Breda

T: 06-83388077
E: jacqueline@uniqcoachencare.nl
W: www.uniqcoachencare.nl

 

Je bent van harte welkom bij UniQ coach & care in Breda!